Finance & money

Enklaste sättet att tjäna pengar online hemifrån i Sverige idag

Enklaste sättet att tjäna pengar online hemifrån i Sverige idag.

Oavsett om du är en upptagen mamma, pensionerad hemmapappa, eller flitig universitetsstudent som vill tjäna lite extra, finner du här ett av Sveriges kanske enklaste sätt att tjäna pengar online hemifrån.

Tjäna pengar online genom att starta en blogg

Att tjäna pengar online genom att starta en blogg är ett av dom enklaste sätten. Du kan starta en blogg för så lite som 30 kronor per månad (mindre än en kopp kaffe!) och tjäna pengar via affiliatemarknadsföring.

Detta innebär att du som bloggägare placerar ut riktad annonsering för tex en fiskebutik (relevant om du skriver om fiske) och får utdelning på andras köp via den/de länkar som du har lagt ut i din bloggartikel/lar.

Du väljer givetvis själv vilket fokus som din blogg ska betona. Här är ett par exempel:

• Resor
• Matlagning
• Hälsa
• Teknik
• Privatekonomi
• Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker