Health & beauty

Tre skönhetstips för ett vackrare du

Tre skönhetstips för ett vackrare du

Vem eftersträvar inte efter att finna sitt vackraste “jag”?

En del kan tycka att det är genetiken som avgör vem som är vacker eller inte.

Vi är dock av åsikten att alla på något sätt är vackra.

Därför vill vi ge dig tre skönhetstips på hur du framhäver ditt vackra “du”.

I Sverige börjar vi nu att närma oss vintern. Det är ingen hemlighet att det är en tid på året som kan tära mycket på ens utseende. Solbrännan försvinner, huden blir lätt irriterad och kylan gör att kroppen blir alldeles stel.

Vårt första tips är därför att använda sig av spraytan för att behålla den där solbrännan du hade under sommaren. Skippa billiga solkrämer och vänd dig istället till proffs som ser till att det bruna håller en längre tid.

Vårt andra tips är att smörja in huden ordentligt både på morgnarna och kvällarna. Under vintertid blir huden mer känslig vilket bland annat kan torka ut din hud och framhäva rynkor, det vill du inte!

Vårt tredje och sista tips är massage. När det är kallt ute blir kroppen mindre rörlig och huden drar ihop sig. Massage kan då hjälpa din kropp att fungera som vanligt, men även vara otroligt nyttigt för huden.

Dessutom, vem tycker inte att det är otroligt skönt och avslappnande med en lång massage?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker