Cameras

Digitalkamera kompaktkamera 1080P FHD 36 megapixel fotokamera med 16 x digital zoom, 2,4 tum LCD liten kamera för YouTube, vlogging för fotografering nybörjare (silver)


Price: 990,90 kr
(as of Jun 23,2022 10:13:50 UTC – Details)


Vi använder inte ett enkelt medelvärde för att beräkna den totala stjärnrecensionen och den procentuella fördelningen per stjärna. Istället tar vårt system hänsyn till saker som till exempel hur nyligen en recension har gjorts och om recensenten köpte artikeln på Amazon. Det analyserar också recensioner för att verifiera deras trovärdighet.

【Vlogging inspelning och webbkamera】Stöder videoläge och inbyggd mikrofon. Du kan spela in tydliga videor. Minivideokameran kan också användas som en webbkamera. Du kan göra videosamtal eller starta live-streaming för att dela saker i sociala medier, ett bra val för YouTube och vloggning. Stäng bara av kameran, anslut den till datorn, tryck på på/av-knappen och lägesknappen. då blir den i webbkameraläge.
【16 x digital zoom och pausfunktion】Denna kamera digital 16X digitalzoom. Du kan zooma in eller krympa bilder med W/T-knappen. Med paus-funktionen kan du pausa när du spelar in eller spelar upp videor. Och det inbyggda fyllningsljuset hjälper dig att ta högkvalitativa bilder i mörkret.
【Bärbar och lätt att använda】Denna bärbara digitalkamera är mindre än en smartphone och är tillräcklig för att lägga den i fickan. Du kan ta dem med dig till picknick, resor, utomhus etc. Dessutom är denna kompaktkamera mycket lätt att använda och kontrollera. Det är en gåva för äldre, tonåringar, barn och studenter.
【Permanent kundservice】Om du har några frågor eller funderingar om användningen av dessa digitala kameror, kontakta oss. Vi erbjuder dig de bästa lösningarna dygnet runt, inklusive returer eller återbetalningar på grund av kvalitetsproblem.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker